IX INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL AND TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT

STED 2020

Koorganizatori:

Univerzitet u Mariboru, Fakultet za logistiku, Celje, Slovenija;
Fakultet za menadžment Herceg Novi, Univerzitet Adriatik, Crna Gora;
Institut poslovne ekonomije i Fakultet poslovne ekonomije, Skoplje, Sjeverna Makedonija; 

Akademija strukovnih studija Šabac, Srbija;
Naučno-stručno udruženje "Futura" Šibenik, Hrvatska;
Visoka škola za uslužni biznis, Sokolac, BiH;

Trebinje, 8 - 11. Oktobar 2020.

Grad Sunca Trebinje 

https://gradsuncatrebinje.com/

Za učesnike konferencije u kompleksu Grad Sunca, obezbijeđen je smještaj u hotelu Panorama i u Apartmanskom naselju Bijeli Grad. Rezervacija smještaja na mailove: kojic.d@hotmail.com ili dejan.kojic@univerzitetpim.com

Cijene smještaja

Objekat

Soba 1/1

Soba 1/2

/

Hotel

PANORAMA 5*

100 KM

70 KM

/

 

Apartman 1/1

Apartman 1/2

Apartman 1/3

Apartmansko naselje Bijeli Grad

90 KM

55 KM

45 KM

*Ponuđene cijene su za jedno (1) noćenje, po osobi, sa bife doručkom i uključuju PDV

**Obavezna doplata (nije uračunato u cijenu) boravišna taksa i osiguranje 3,50 KM

***U cijenu uračunato korišćenje zatvorenog bazena i fitnes centra

 Učesnicima konferencije na raspolaganju je Wellnes & spa centar Galija, teniski tereni i drugi sportski sadržaji.


Istočna kapija Grada Sunca
otvorena je u julu 2017. godine. Osam hektara hercegovačkog krša je oplemenjeno izgradnjom Aqua Parka Sunčana vrela i Dino Parka sa adrenalinskim i zabavnim sadržajima, koji su za samo pola sezone uspjeli da prime preko 2000 posjetilaca na dnevnom nivou. U sezoni preko 100 zaposlenih na različitim poslovima brinulo se za uslugu, ugodnost i sigurnost posjetilaca.

Zatvaranjem turističke sezone kompleks se pretvara u najveći graditeljski poligon u regionu.

Zahvaljujući energiji, znanju i umijeću angažovanih na projektu, za nepuna tri mjeseca u sklopu Dino Parka otvorena je Sunčana Igraonica koja animira naše mališane tokom cijele godine.

U aprilu 2018. godine otvoren je još jedan jedinstven hotel u okviru kompleksa, hotel SL Panorama, koji predstavlja sinonim za luksuz i udobnost.

Svi ovi zadaci predstavljaju svojevrsni izazov kako za zaposlene u kompaniji, tako i za sve građevinske firme u regionu koje su angažovane na projektu.

Planirano je da po završetku svih faza kompleks Grad Sunca zauzima površinu od 80 hektara.

Hotel Panorama https://gradsuncatrebinje.com/hotel-sl-panorama

Hotel SL Panorama je hotel sa 5 zvjezdica. Sinonim za ovo mjesto su luksuz i udobnost

Hotel ima tri sprata, posjeduje 7 deluxe twin soba i 20 deluxe soba. Svaki sprat posjeduje bistro za posluživanje jela i pića.

Velika pažnja se posvetila enterijeru hotela. Stilski i tematski motivi soba u hotelu SL Panorama su voda, vazduh i sunce.

Na samom vrhu je krovna terasa sa restoranom koja u potpunosti opravdava ime hotela . Panoramski pogled koji se pruža sa krovne terase hotela je jedinstven užitak pored svježeg vazduha, ljetnjeg povjetaraca, dobrog vina i ukusnih zalogaja.

 

Apartmansko naselje Bijeli Grad  https://gradsuncatrebinje.com/bijeli-grad

 Nakon završene prve faze izgradnje Grada Sunca nastavlja se rađanje još jednog dijela koji zasigurno neće ostaviti nikoga ravnodušnim, jedinstven koncept grada u gradu -”Bijeli Grad”.

”Bijeli Grad” obiluje luksuznim objektima rađenim od vrhunskih materijala. Propratni sadržaji omogućavaju uživanje u kulturnim i zabavnim sadržajima, a svaki objekat obezbjeđuje potrebnu privatnost i pruža udobnost i mir.

Velike zelene površine, staze za šetnju svakako će upotpuniti zahtjeve za odmorom svih posjetilaca. U centralnom dijelu ”Bijelog Grada” nalaziće se vještačko jezero i koloseum.

”Bijeli Grad” posjeduje 160 apartmana, i restorane sa različitom gastro ponudom.

Arhitektura i sadržaji ”Bijelog Grada” ima obrise svih kultura koje su gravitirale na ovim prostorima.

Raznolika ponuda ovog dijela kompleksa čini nerazdvojni dio cijelokupne turističko-ugostiteljske ponude Grada Sunca.

Wellness Galija  https://gradsuncatrebinje.com/wellness-and-spa-galija

 Wellness & spa centar Galija je objekat predviđen za pružanje usluga vrhunskog kvaliteta. Ljepota i zdravlje.

U prizemlju, posjetioci će moći da uživaju u spa centru, gdje će na raspolaganju imati zatvoreni bazen, đakuzi, saune, tursko kupatilo, slanu i ledenu sobu, kao i snack bar, gdje će moći da se osvježe uz omiljeno piće.

Na prvom spratu imamo dio za rehabilitaciju, opremljen najsavremenijim aparatima za fizikalnu medinicu, kao i različite vrste masaža, i dio za ljepotu gdje će znanje, iskustvo, kvalitet usluga, upotreba inovativnih tehnologija, vrhunska oprema i preparati, ljekarski tim stalnih i povremenih stručnjaka i estetičara pružiti našim klijentima kvalitet, sigurnost i zdravlje. To podrazumijeva sve oblike mezoterapijetretmane za uljepšavanje, podmlađivanje lica i vrata prirodnom i sigurnom metodom, eliminacije bora ili uvećanje usana, PRP u estetske i terapijske svrhe, tretmane za celulit, lipolizu, tretmane za rast kose, zatim tretmani za uklanjanje ožiljaka od akni, laserska epilacija tj. trajno uklanjanje dlaka na najefikasniji i potpuno bezbjedan način.

Pored toga, nudimo kutak za dotjerivanje koji obuhvata frizerski salon, pedikir i manikir, kao i solarijum.

Na drugom spratu, pored divnog ambijenta i pogleda, posjetioci će na raspolaganju imati meni koji je pravljen uz konsultacije stručnjaka, a obuhvata samo zdrave i najkvalitetnije namirnice.

https://gradsuncatrebinje.com/wellness-and-spa-galija   Radno vrijeme: 09:00 – 22:00h

SL Olimp https://gradsuncatrebinje.com/sportsko-rekreativni-centar-sl-olimp

Trebinje je grad sa 300 sunčanih dana u godini i mediteranskom klimom i kao takav savršeno je mjesto za pripreme sportista.

Sportsko rekreativni centar u sklopu Grada Sunca je objekat sazdan od više sadržaja sa zadatkom da svim svojim korisnicima ponudi jedinstven koncept bavljenja sportom, rekreacijom i fizičkom kulturom.

Sadržaj centra čine dva košarkaška terena, zatvoreni bazen prilagođen za školu plivanja, tri odbojkaška terena (od toga jedan na pijesku), dva teniska terena, multifunkcionalna velika sportska dvorana površine 1200m² i sportska hala za borilačke sportove.

Prednost sportskih terena i priprema u Gradu Sunca jeste i činjenica da se u istom kompleksu nalazi wellness & spa centar Galija koji pored ostalog nudi kompletan program rehabilitacije, predvođen stručnjacima iz svijeta medicine. Tako da, posle naporne sportske godine i treninga sportisti mogu da održavaju svoju formu uz prilagođenu rehabilitaciju.

Radno vrijeme sportskog centra SL OLIMP je ponedeljak – četvrtak od 14-22h; petak – nedelja 9-22h.

Radno vrijeme zatvorenog bazena je ponedeljak – četvrtak 14-19h; petak – nedelja 9-19h.