IX INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL AND TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT

STED 2020

Koorganizator: Univerzitet u Mariboru, Fakultet za logistiku, Celje, Slovenija

Trebinje, 8 - 11. Oktobar 2020.

Hotel Leotar       www.hotelleotar.com
Rezervacije smjestaja na tel: +387 (0)59 261 086
email: hotelleotar.recepcija@paleol.net
(uz napomenu: za učesnike STED konferencije 2019)

Hotel je izgrađen u hercegovačko-mediteranskom stilu. Nedavno renoviran, po zahtjevima savremenih standarda. Hotel raspolaže lukusnim smještajem od 25 soba i 10 apartmana. Svaka prostorija je klimatizovana, posjeduje kablovsku TV, telefon, mini-bar, sef i bežični pristup Internetu. Hotel posjeduje i 64 standardne jednokrevetne i dvokrevetne sobe.

 Smještaj je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama.

Sobe su klimatizovane, posjeduju kablovsku TV, telefon, mini bar, sef, fen. Većina soba ima balkon.

 Cijene smještaja za učesnike konferencije STED 2019 su:

  •  Noćenje sa doručkom u 1/1 sobi: 60,00 KM po osobi/danu;
  • Noćenje sa doručkom u 1/2 sobi: 45,00 KM po osobi/danu.

 U cijenu je uključeno:

  •  Smještaj za 1 noć,
  • Kompletan doručak,
  • PDV,
  • Upotreba parkinga,
  • Internet,
  • Osiguranje u iznosu od 1,00 KM po osobi/danu,
  • Boravišna taksa u iznosu od 2,00 KM po osobi/danu.

 Doplata za polupansion iznosi 12,00 KM po osobi po danu. Doplata za puni pansion iznosi 24,00 KM po osobi po danu.

Cijena pansionskog ručka za goste koji ne koriste uslugu smještaja iznosi 15,00 KM.

 Ishrana na bazi pansiona:             Doručak – švedski sto,

                                                               Ručak i večera – klasično posluženje.

 U Trebinju su Vam takođe na raspolaganju:

 Hotel Platani

Hotel Platani se nalazi u renoviranoj zgradi iz ranog XX veka, u centru Trebinja. Nudi klimatizovane sobe sa minimalističkim dekorom, modernim kupatilima i besplatnim bežičnim internetom. Sve ove savremene sobe u Platanima imaju TV. Restoran Platani nudi jela tradicionalne istočnohercegovačke kuhinje, kao i veliki izbor internacionalnih jela i vina iz regiona. Gosti mogu uživati u velikom izboru pića na senovitoj terasi Kafe bara okruženoj drvećem. Hotel ima recepciju koja radi 24 sata i nudi usluge pranja veša i peglanja. Gosti mogu naručiti i lanč pakete. Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u gradu Trebinje! Gosti su zadovoljniji lokacijom u poređenju sa drugim objektima u ovoj oblasti.

 Hotel IN

Hotel IN smešten je u centru Trebinja. Nudi klimatizovane sobe sa flat-screen TV-ima, modernim kupatilima i besplatnim bežičnim internetom. Hotel je udaljen samo 100 metara od košarkaškog kampa Dejan Bodiroga. Restoran služi lokalne specijalitete i jela internacionalne kuhinje, a ima kapacitet za do 100 gostiju.

 Hotel Central Park

Hotel Central Park se nalazi u Trebinju i ima terasu. Poseduje bar i restoran. Besplatan WiFi je dostupan u svim prostorijama. Sve smeštajne jedinice u ovom hotelu opremljene su flat-screen TV-om. Uključuju sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom, dok pojedine imaju i prostor za sedenje. Sve sobe nude klima-uređaj i radni sto. Kontinentalni doručak se služi svakog jutra u objektu. Gosti mogu koristiti poslovni centar. Osoblje na recepciji govori engleski i ruski. Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u gradu Trebinje! Gosti su zadovoljniji lokacijom u poređenju sa drugim objektima u ovoj oblasti.

 Hotel Apis

Smešten u Trebinju, na 1,5 km od javnog kupališta Bazen Bregovi, hotel Apis nudi brojne sadržaje, kao što su vrt, terasa, bar i besplatan WiFi. Ovaj hotel sa 3 zvezdice poseduje recepciju koja radi non-stop. Osoblje može da organizuje uslugu aerodromskog prevoza. Sobe za goste imaju klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, frižider, kuvalo, tuš, besplatan toaletni pribor i radni sto. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo i garderober. Pojedine sobe imaju balkon i gledaju na planinu. Sve sobe u hotelu Apis raspolažu prostorom za sedenje. U objektu se svakog jutra služi kontinentalni doručak. Gosti mogu da uživaju u obrocima hotelskog restorana, koji je specijalizovan za jela mediteranske kuhinje.

 City Apartments

Objekat City Apartments se nalazi u Trebinju i nudi smeštaj sa terasom ili balkonom, besplatnom WiFi mrežom, flat-screen TV-om i kazinom. Sve smeštajne jedinice imaju popločano dvorište sa pogledom na planinu i kuhinju sa mašinom za pranje sudova i mikrotalasnom pećnicom. Gostima je na raspolaganju kompletno opremljeno sopstveno kupatilo sa kadom i besplatnim toaletnim priborom.

Kontinentalni doručak se služi svakog jutra u okviru objekta.

 Apartman Bridge

Objekat Apartmani Bridge nalazi se u Trebinju. Gostima je na raspolaganju pristup vrtu. Dostupan je besplatan WiFi. Apartman sadrži terasu, prostor za sedenje, flat-screen TV, potpuno opremljenu kuhinju, frižider i sopstveno kupatilo sa tušem. Pored toga ima balkon sa pogledom na vrt.